Αρχική Σελίδα

Guangzhou DUBAO Electronics Technology Co., Ltd.

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

 

Ο επαγγελματικός ήχος QYC είναι προϊόντα μιας υγιή ενίσχυσης κατασκευαστικός την επιχείρηση με την Ε&Α, την κατασκευή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, QYC παρείχε την υψηλή - ποιοτικός επαγγελματικός ακουστικός εξοπλισμός στους πελάτες πέρα από τον κόσμο, και αποκτημένες αναγνωρίσεις για την άριστη απόδοση, συνεπής υψηλός - ποιότητα και την τέλεια υπηρεσία.

 

Κύριο προϊόν: Επαγγελματικός ενισχυτής, ενεργός ενότητα ενισχυτών, σύστημα σειράς γραμμών, επαγγελματικό μεγάφωνο, επαγγελματικός περιφερειακός. Δεχόμαστε επίσης τις διαταγές «cOem» και «ODM».

 

Επιχειρησιακές ιδέες: Ποιότητα-προτεραιότητα, συνεπής-καινοτομία, πελάτης-πρώτα, γόητρο-πρώτα.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

QYC είναι ενισχυμένες επιχειρήσεις υψηλών σημείων εμπορικών σημάτων μεταξύ άλλων στην Κίνα. Δεν σταματάμε ποτέ τη βελτίωσή μας το σχέδιό μας και τεχνολογία για τα προϊόντα, παίρνουμε την καλύτερη υπηρεσία και περισσότερη ευνοϊκή αξία των πελατών μας την τελευταία δεκαετία,

 

Η ομάδα QYC αποτελείται από ένα ενθουσιώδες τμήμα πωλήσεων, ένα πεπειραμένο τμήμα Ε&Α και ένα αφιερωμένο τμήμα παραγωγής.

 

είμαστε ομάδα του εργατικού πληρώματος και ποιοι έχουν απασχοληθεί στην πίστη σε QYC για averagely 6 έτη, έχουμε εργαστεί στενά μαζί για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων και τις μεταπωλήσεις μας και για να ικανοποιήσουμε το κάθε των πελατών μας.

 

Σαν εργοστάσιο 10 ετών στον υπέρ υγιή τομέα, έχουμε μια φήμη πολύ καλός οικονομική και πίστωσης μεταξύ των υλικών προμηθευτών μας, γίαυτό είμαστε παρεχόμενη προτεραιότητα υλικών καταρχάς, κατά συνέπεια εξασφαλίστε την ποιότητα των προϊόντων μας και ο χρόνος παραγωγής μας.

 

QYC στοχεύει να παρέχει την οριστική υπηρεσία στην υπέρ ακουστική βιομηχανία. Με έναν συνδυασμό μερικές από την καλύτερη υπηρεσία και το τεράστιο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, μπορούμε πραγματικά να είμαστε “σημείο εξυπηρέτησης από μία και μόνη υπηρεσία σας” για όλο τον υπέρ ήχο πραγμάτων.

Guangzhou DUBAO Electronics Technology Co., Ltd. Guangzhou DUBAO Electronics Technology Co., Ltd. Guangzhou DUBAO Electronics Technology Co., Ltd. Guangzhou DUBAO Electronics Technology Co., Ltd. Guangzhou DUBAO Electronics Technology Co., Ltd. Guangzhou DUBAO Electronics Technology Co., Ltd. Guangzhou DUBAO Electronics Technology Co., Ltd. Guangzhou DUBAO Electronics Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Δυτική Ευρώπη

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : QYC

Αριθμός Υπαλλήλων : 300~500

Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2003

Εξαγωγή pc : 50% - 60%