Αρχική Σελίδα Νέα

Νέος μετά από το συνεργάτη υπηρεσιών στη Βραζιλία

Αναθεωρήσεις πελατών
Λικνίζει τη Βουλή! Τρομεροί ήχος και σαφήνεια με τις άριστες πέρκες!!!!

—— Adamaris

Καταπληκτικοί ήχος και μεταβλητότητα! Γιατί είναι μέγεθος μπορεί πραγματικά να γεμίσει ένα διάστημα. Είναι σχεδόν τρομακτικό πόσους όγκος και χαμηλό σημείο μπορεί να παραγάγει!

—— Radburt

Αγαπήστε αυτήν την μονάδα. Μεγάλος υγιής, εύκολος φέρνει, οργάνωση, διακοπή. Είμαι κύριος τώρα τεσσάρων από αυτούς για την επιχείρηση του DJ μου.

—— Xandra

Δεν ήταν κατάλληλο για με. Μη εύχρηστος και έλεγχοι δύσκολοι να ρυθμίσουν όταν βρίσκεται σε λειτουργία. Έχω τους βοηθούς ακρόασης.

—— Eadelmarr

Τέλειος! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Αγαπάμε τα προϊόντα σας. Είναι κορυφαία ποιότητα και εκτιμούν μια μακροχρόνια σχέση με σας. Κάνετε πάντα την πολύ καλή εργασία!

—— Eadmund

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Νέος μετά από το συνεργάτη υπηρεσιών στη Βραζιλία
Νέος μετά από το συνεργάτη υπηρεσιών στη Βραζιλία

Καλημέρα, η καθεμία! Ερχόμαστε ακριβώς πίσω να εργαστούμε από τις διακοπές! Είμαστε πολύ ευτυχείς να σας πούμε ότι η επιχείρηση ηλεκτρονικής QYC έχει το α μετά από το συνεργάτη υπηρεσιών στη Βραζιλία τώρα!

 

Η επιχείρηση ηλεκτρονικής QYC με Concept Sonorisation Company για να είναι οι ενισχυτές σειράς FP μας ενέκρινε το κέντρο υπηρεσιών.

 

Η έννοια Sonorisation είναι επαγγελματική ακουστική επιχείρηση, και έχουν τους άριστους τεχνικούς για να παρέχουν την επαγγελματική τεχνική υποστήριξη για σας. Είναι η τιμή μας για να καθιερώσουμε μια συνεργασία με την έννοια Sonorisation. Θα παράσχουμε την κατάλληλη και επαγγελματική λύση του ακουστικού εξοπλισμού.

 

Έννοια Sonorisation επαφών:

 

το jocelyn.vaccani@gmail.com

Όνομα: Jocelyn Vaccani

Επιχείρηση: Έννοια Sonorisation

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ: Foncegrive, Βραζιλία.

Χρόνος μπαρ : 2018-02-24 15:36:08 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou DUBAO Electronics Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Kevin

Τηλ.:: 86-185-6509-4778

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)