Αρχική Σελίδα Νέα

Τα q1&q-ΥΠΟ- παθητικά συστήματα σειράς γραμμών QYC σε ζωντανό παρουσιάζουν

Αναθεωρήσεις πελατών
Λικνίζει τη Βουλή! Τρομεροί ήχος και σαφήνεια με τις άριστες πέρκες!!!!

—— Adamaris

Καταπληκτικοί ήχος και μεταβλητότητα! Γιατί είναι μέγεθος μπορεί πραγματικά να γεμίσει ένα διάστημα. Είναι σχεδόν τρομακτικό πόσους όγκος και χαμηλό σημείο μπορεί να παραγάγει!

—— Radburt

Αγαπήστε αυτήν την μονάδα. Μεγάλος υγιής, εύκολος φέρνει, οργάνωση, διακοπή. Είμαι κύριος τώρα τεσσάρων από αυτούς για την επιχείρηση του DJ μου.

—— Xandra

Δεν ήταν κατάλληλο για με. Μη εύχρηστος και έλεγχοι δύσκολοι να ρυθμίσουν όταν βρίσκεται σε λειτουργία. Έχω τους βοηθούς ακρόασης.

—— Eadelmarr

Τέλειος! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Αγαπάμε τα προϊόντα σας. Είναι κορυφαία ποιότητα και εκτιμούν μια μακροχρόνια σχέση με σας. Κάνετε πάντα την πολύ καλή εργασία!

—— Eadmund

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Τα q1&q-ΥΠΟ- παθητικά συστήματα σειράς γραμμών QYC σε ζωντανό παρουσιάζουν
Τα q1&q-ΥΠΟ- παθητικά συστήματα σειράς γραμμών QYC σε ζωντανό παρουσιάζουν

Το Q1 είναι παθητικός ομιλητής σειράς γραμμών 2 τρόπων με δύο 10» οδηγούς LF και έναν οδηγό 3» HF. Με τη διαχειριζόμενη ικανότητα δύναμης του RMS 400 Watt, αυτό θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στις κάθετες διαμορφώσεις που αρχίζουν από δύο γραφεία με ένα 15° στη διασπορά 30°. Για τα μεγάλα υπαίθρια γεγονότα, θα μπορούσε μέχρι 20 γραφεία με έναν πλήρως χρήστη και καθορισμένο ένα τόπος συναντήσεως κάθετο σχεδιάγραμμα.

 

 

 

Το q-ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ είναι ένα βαθύς-ανακλαστικό μεγάφωνο που στεγάζοντας μια υψηλή εξόρμηση 18» οδηγός για να πάει με Q1 συνήθως. Q1&q-ΥΠΟ- τα συστήματα σειράς γραμμών θα μπορούσαν να πεταχτούν ή το έδαφος συσσωρευμένος, και έχουμε την παθητική και τροφοδοτημένη έκδοση τους. Για την τροφοδοτημένη έκδοση, τοποθετούμε ένα προσαρμοσμένο QYC D3 3 ενεργός ενότητα ενισχυτών Δ κατηγορίας καναλιών στο q-ΥΠΟ- κιβώτιο γραφείων, το οποίο είναι με τη λειτουργία DSP.

Χρόνος μπαρ : 2018-03-30 17:47:39 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou DUBAO Electronics Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Kevin

Τηλ.:: 86-185-6509-4778

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)